Aquarama

Les all info om klubbklatring!

Vil DU ha eget adgangskort?
Les om nye treningstider og vilkår for personlig adgangskort
Klikk på AQ-logoen!
Login   Login vakt   Login kurs

Medlemskap og Adgangskort 2018

[13. februar 2018]

Det er tid for å fornye medlemskapet for 2018. Det er satt frist til betaling av medlemskap for å beholde adgangskort til AQ. Les mer under denne saken.

Medlemskap:

Alle som har registrert seg riktig hos NIF (Norges Idrettsforbund) skal ha motatt påminnelse om betaling på mail. Dersom du ikke har mottatt mail, men er registrert på "Min Idrett" må du kontrollere at du har lagt til "Christianssand Klatreklubb" under "Medlemskap. Les hvordan du registrerer deg på "Min Idrett" her.

Ta kontakt dersom du har fått tilsendt betaling på feil type medlemskap, eller mangler familiemedlemmer. Du vil da få ny faktura.

Noen få medlemmer som betalte for 2018 mot årsskifte i den gamle løsningen har også motatt faktura. Denne skal ikke betales. Vi jobber med å få registrert betalingen i det nye systemet.

 

Adgangskort:

Frist for betaling av medlemskap er satt til 1. april. Adgangskort knyttet til medlemskap som ikke er betalt innen denne datoen vil bli slettet. Det må eventuelt søkes på nytt om å få adgangskort.

CKK er medlem av "Grasrotandelen"   Nå kan du som spiller hos Norsk Tipping velge at CKK skal motta inntil fem prosent av det beløpet du spiller for.
Les mer..
(C) Christianssand Klatreklubb   |   Org.nr. 989 577 611
Grafisk profil og design forside: Torunn Øvland   |    Web powered by Umbraco   |    Webmaster: Siw Ørnhaug