Aquarama

Les all info om klubbklatring!

Vil DU ha eget adgangskort?
Les om nye treningstider og vilkår for personlig adgangskort
Klikk på AQ-logoen!
Login   Login vakt   Login kurs

Bli medlem av CKK!

Les om medlemskap her!
Vi i CKK kan ikke komme på en eneste
god grunn til å ikke melde seg inn...

Husk å fornye medlemskapet for 2018!

CKK har lagt om til Min Idrett som medlemskapssystem fra 1/12-17

Les om å fornye medlemskapet her!
Banner CKK

Rabattavtale med Høyde AS

[28. februar 2018]

CKK har inngått en avtale med Høyde AS som gir medlemmer ca. 10 - 25% rabatt på alle varer som Høyde AS importerer. Avtalen omfatter mange av de store og kjente merkene. Avtale med oversikt over merker og brukerveiledning finnes under denne saken.

Høydebutikken (Høyde AS) er distributør av utstyr og komponenter til både sports og profesjonell-klatring, arbeid i høyden, klatreparker, redningsutstyr, militær klatreutstyr, arborisme, etc. Våre kunder er knyttet til forskjellige bransjer, i tillegg til at vi har en god del privatkunder innen sportsmarkedet.

Høyde AS - Sikkerhet i Høyden, tilbyr alle medlemmer i Christianssand Klatreklubb en eksklusiv avtale på kjøp av klatreutstyr, og eller annet utstyr som Høyde AS importerer og er forhandler av. Høyde AS er importør og distributør av International Safety Components (ISC), Kong Italy, Never Let Go (NLG), English Braids, Heightec, Courant, Climb Tech, Honor Safety, Tool@rrest, Heightec, BlueWater Ropes; Silentwind Generator, og Superior Gloves.

Produktene kan kjøpes via nettbutikken www.hoydebutikken.no eller ved å sende en bestilling til post@hoydebutikken.no Høyde AS har tilgang til hele katalogen til alle produsentene de representerer. For produkter som ikke er publisert i nettbutikken, vennligst se produsentens hjemmeside/katalog. Vi vil gjøre dere oppmerksomme på at leveringstiden på produkter fra de ulike leverandørene vil variere. Leveransetiden opplyses på nettsiden eller ved bestilling på e-post.

Ved mindre bestillinger på produkter vi ikke har på lager, vil Høyde AS gjøre en samlebestilling til produsenten innen den 15ende hver måned. Gjerne ta kontakt om det er noe som haster, så gjør Høyde sitt beste for å for å levere så fort som mulig.  

Avtalen mellom Høyde AS og Christianssand Klatreklubb gir medlemmene mellom ca.10 - 25% rabatt på varene som Høyde AS importerer. Det kan også tilbys rabatt på andre varer / merker, men det må vurderes ved hver enkelt forespørsel/ bestilling. Denne rabatten gjelder ikke for varer som allerede er rabatert.

Alle aktive medlemmer kan bruke denne avtale med å bruke kodeord «HøydeCKK2018» og medlemsnummer i CKK.

> Avtale og brukerveiledning finnes her <

SendtnDone illustrasjon
 • 08.09.18

  Fjelldamene med Anne Kari Skarpodde i spissen gikk opp Romsdalshorn denne lørdagen.

 • 02.09.18

  Sterke Johannes gikk Arafat 7B+ på Vesterøya i Sandefjord. 

 • August 2018

  Nils Rune Birkeland, Lars Erik  Omland, Adam Renshaw, Håvard Sandåker, Øystein Stangeland og John Amund Lund gikk en hau med nyturer ved på Hengjefjell ved Stavskar i august og september. Gratulerer! 

 • 01.07.18

  Anne Kari, Marianne, Ingunn, Sigrunn og Siw (og Christian) dro for andre år på rad til Chamonix i slutten av juni og brukte halvannen uke på spennende og morsomme bestigninger, stort sett i Mont Blanc-massivet.

  Særlig er vi stolte av å ha gått Dômes de Miage-traversen, Aiguille du Tour og Aiguille d'Entreves. 

  Siw, Ingunn og Christian gikk Mont Blanc (4808) via Trois Monts-ruta opp og Gouter-ruta ned. 

  Anne Kari og Marianne besteg Punta Giordani (4056) i Monte Rosa-massivet. 

 • Juni 2018

  Eirin fikk satt «Marits wedding» 8+ på Urdviki en gang på forsommeren, sannsynligvis i juni. 

 • 25.05.18

  Jo og Sander gikk Glemte Sorger (8-) - Jubelveggen på naturlige sikringer i starten av Juni. 

 • 18.03.18

  Eirin og Siw gikk Innholmsfossen 3 taulengder WI3/4. Utmerket måte å bruke en grå vinterdag i Romsdal på. 

 • 26.12.17

  Etter sterke forsøk lille juleaften gikk Tobias Hagehei  Fem hull, 8, på Aq andre juledag. Selv sier han at det ble lite småkaker og at det nok var en medvirkende årsak. Uansett sterkt!

 • 15.11.17

  Håvard Sandåker gikk rimelig lett Kristiansandskolen (8+, 9-, hvem vet?). Ny pers til kongen av Paradis! 

CKK er medlem av "Grasrotandelen"   Nå kan du som spiller hos Norsk Tipping velge at CKK skal motta inntil fem prosent av det beløpet du spiller for.
Les mer..
(C) Christianssand Klatreklubb   |   Org.nr. 989 577 611
Grafisk profil og design forside: Torunn Øvland   |    Web powered by Umbraco   |    Webmaster: Siw Ørnhaug