Aquarama

Les all info om klubbklatring!

Vil DU ha eget adgangskort?
Les om nye treningstider og vilkår for personlig adgangskort
Klikk på AQ-logoen!
Login   Login vakt   Login kurs

Christianssand Klatreklubb med i Grasrotandelen

[]

Nå kan du som spiller hos Norsk Tipping velge at CKK skal  motta inntil 5 % av det beløpet du spiller for.

Vil du gi din støtte til Christianssands Klatreklubb?

Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller én forening som du ønsker å støtte - din Grasrotmottaker.
Christianssand Klatreklubb er nå registrert som grasrotmottaker og dermed har du muligheten til å velge å støtte klatreklubben når du spiller bla Lotto.

Fra og med mars 2009, vil du bli gjort oppmerksom på at Grasrotandelen finnes. Denne informasjonen vil møte deg uansett om du spiller hos en kommisjonær, via norsk-tipping.no, på en spillterminal eller på mobilen.

Det blir satt av penger til grasrotmottakeren din for hvert eneste spill du leverer. Selv om ordningen startet i mars, vil den ha tilbakevirkende kraft fra 1. januar av. Det betyr at CKK vil motta Grasrotandelen av det du har spilt for så langt i 2009.

Spillerkortet til Norsk Tipping er selve nøkkelen til Grasrotandelen. Du må altså spille registrert for å være grasrotgiver. Når du har funnet frem til den du ønsker å støtte, blir dette registrert på deg som spiller. Grasrotandelen gjelder på alle spillene til Norsk Tipping, bortsett fra Flax og Extra.

Vinn - vinn!

Det har ingenting å si om du taper eller vinner på spillet ditt. Du blir heller ikke belastet noe for å være grasrotgiver. Har du for eksempel spilt for 100 kroner på Lotto gir Norsk Tipping fem kroner, som går direkte til den mottakeren du selv har knyttet til deg.

Å knytte seg til ordningen kan du gjøre på én av følgende måter:

  1. Hos Kommisjonær: Ta med deg strekkoden og ditt spillerkort til en av Norsk Tippings mange kommisjonærer. Last ned strekkode via websiden vår.  
  2. SMS: GRASROTANDELEN 989577611 til 2020 (tjenesten er gratis).
  3. Internett: grasrotandelen.no eller norsk-tipping.no 
  4. Norsk Tipping Mobilspill.

Mer informasjon finnes på www.grasrotandelen.no . Her vil du også kunne følge med på hvor mye Grasrotandelene genererer for de enkelte Grasrotmottakerne.
Takk for at du støtter oss via Grasrotandelen! 

 


CKK er medlem av "Grasrotandelen"   Nå kan du som spiller hos Norsk Tipping velge at CKK skal motta inntil fem prosent av det beløpet du spiller for.
Les mer..
(C) Christianssand Klatreklubb   |   Org.nr. 989 577 611
Grafisk profil og design forside: Torunn Øvland   |    Web powered by Umbraco   |    Webmaster: Siw Ørnhaug