Aquarama

Les all info om klubbklatring!

Vil DU ha eget adgangskort?
Les om nye treningstider og vilkår for personlig adgangskort
Klikk på AQ-logoen!
Login   Login vakt   Login kurs

Arkiverte Sent'n Done

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

2004

Herman på en fin 7A ved 95,2 i Fontainbleau-skogen, februar 2012
Siw på Saphir, Les Calanques (En vau). Mai 2012.
John leder første cruxlengden (taul. 6) langs et eviggvarende offwidth dieder/takoverheng på Sydpillaren, Mongejura, pinsen 2012.
Heidi godt i gang med sin flash av Langemann, 7-, i Bjørnebakken, september 2012.

SENT'N DONE

Vi ønsker å gjenspeile klubbmedlemmenes aktivitets- og prestasjonsnivå. Meld inn bestigninger av alle slag, harde eller myke grader, på blikk eller etter utallige forsøk, borreboltede eller naturlige ruter, lokale felt eller det fjerneste utland. Her er det plass for både persing og komfortklatring.

Send også inn bilder som fortjener plass på denne siden - bruk samme lenke som innmelding av  bestigninger!

2012

 • Høstferien

  Herman har vært på Kalymnos og gått Helios 8a, Danyboy 8a og Angry Birds 8a. 

 • 22.09.12

  Da tok vi kvelden etter to herlige ruter på Granittveggen, Vesteggen 5+ & Slingsby 6-, på led. Været var bare nydelig, oransje skyer og et nydelig syn av solnedgang mens vi var på toppen og la om til topptau :) Disse rutene anbefales! Christoffer Norby & Henrik Hagen.

 • 03.09.12

  Nok en varm og fin ettermiddag i Bjørnebakken. Siw gikk endelig Bulder 6 uten problemer, mens Heidi toppet ut Langemann 7- til sin egen og ingen andres forbauselse.

 • Juli/august

  Til tross for mye vind og vær fikk John & Turid tatt noen flotte ruter i Lofoten (bla. Rørvika og Pianokrakken). Dro håpefulle videre til Stetind, for både Yr og Storm fristet med godt værvindu. Ventet ved innsteget til Sydpillaren i tjukk tåke. Var utrolig heldige for tåka lettet etter noen timer og vi fikk en fantastisk tur til topps! Nydelige 13 taulengder riss- og diederklatring!

 • 22.07.12

  Besøk på sørlandet fra Danmark resulterede i at Thomas Hjerrild gikk blant annet "Mystisk Kjærlighet, 9-" på Tango Wall. Sat til "soft" på 8a.nu... Forresten, Thomas er 45 år.

 • Juliklatring

  Herman har hatt noen fridager i juli og logger:
  Kyssesyken 8 i second go på sykehusveggen, Fortapt kjærlighet 8+ i second go, på Tango, Pepper 8+ i Kløfta i Grimstad ( Herman mener det er en 7c og ikke en 7c+)

 • 16.07.12

  Anette Bardal perset med å gå Asylet 7+, på - ja, Asylet!

 • 15.07.12

  Valleveggen i Bamble. Marianne Henriksen varmet opp med onsight av "dårlig kondis" 6- og forsatte med onsight av den psykende "Dansken" 6-. Imponerende.

 • 15.06.12

  "Gæmlis-trioen" Bård Jansen, Finn Dag Hjelseth og Tom Egil Rosseland våknet fra ni måneders dvale og gikk «En midtsommernatts drøm» 6+ i Uskedalen fredag 15. juni 2012. Mangt og mye er sagt om denne naturlig sikrede klassikeren og vi fant ut at alt stemte. Den er jevnt hard, godt sikret og super friksjon. Det ligger en ekstra trygghet i de returmulighetene som rappellfestene gir. Regnet kom på lørdagen så kun første taulengde på Hellandsbygdingen ble gått. Sotraklatringen på Sveitsereggen søndag ble også preget av regn.

 • 06.06.12

  En gammel trad-klassiker i Kristiansand ble nok en gang besteget i en fin kveldsstund, nemlig Skraastad-diederet (5+). Siw debuterte med 2. taulengde, mens Janne gikk 1. og 3. Det skal sies at Janne har gått ruta 3 ganger før, og Siw vet at mange andre har gått den, bare i vår. Men ruta er fin og morsom og vi håper at flere blir med og holder jungelen i og rundt ruta i sjakk denne sommeren.

 • 06.06.12 Buldring

  "Raskere enn gravitasjon", 6B+ fikk sine første bestigninger igår av Johannes, Kristian og Thomas på Hellemyr. Johannes fikk også andrebestigning på "The wiener, sit" 6C, mens Thomas fikk åpnet "Ego" 6B. En god kveld sammen med knotten :)

 • Mer pinsehelg

  John og Turid reiste med Bergen Fjellsport til Uskedalen. Tok flere ruter på Vetletindpillaren, bla. "Dalle d'erotique", en miksrute grad 6, 4 taulengder. "Hvorfor er ikke dette loddrett" grad 5+, 6 taulengder, flott riss og diederklatring.

  Fjellet var helt tørt med fantastisk god friksjon. Det utarbeides ny fører, men midlertidig utgave ligger på nettet.

 • Pinsehelga
  I pinsehelga (25.05.2012) tok Janne og Marianne vårrengjøringen på Ingrid Espelid-ruta (5) på Hornaksla i Romsdalen, mens John og Jostein gikk Sydpillaren på Mongejura (6) i samme dalen. Janne og Marianne gikk seg også vill på Romsdalshorn og ofret noen kiler til fjellguden.

 • 22.05.12

  Kristin Ellefsen og Lars Verket gikk bulderet Flisekutteren, sit-start 6a, på Sør-Fugløya ved Bodø. Ny pers for begge!

 • 20.05.12

  Herman gikk Jubeleggen 7c på Jubelveggen (Sødal). Det er visst første meldte bestigning etter førstebestigningen i 2002!

 • 19.05.12

  Siw og Christian koste seg på den luftige klassikeren Saphir, 5 (5 taulengder), i superidyllen En Vau, Les Calanques sør i Frankrike.

 • 12.05.12

  Adam og John gikk en mulig første fribestigning av Bautaen i Bukksteinsdalen. Ryktene sier at Nils Rune har slitt seg opp dit på klemknuter en gang på nittitallet.

 • 25.03.12

  Rein Sigve, Janne og John gikk Sleepwalk Crack på Heskestad. Må definitivt være en av landets fineste kileruter på den graden. Fire jevne 5ere og en luftig men velsikret 6er på toppen. Hoihoi!

 • 18.03.12

  Noen ganger må topptaubragder noteres for historien: Fersk CKK-klatrer Marianne Henriksen debuterte utendørs og gikk Oksø, 5+ på Odderøya i første forsøk.

 • 03.03.12

  Herr og fru Lund (også kjent som John og Janne) fikk seg en liten luftetur opp nordveggen av Hovdenuten i helgen. Bratt snø og en liten vertikal foss ble forsert med ett halvtau, i to taulengder. Alle isskruer (er lik to) og tre økser på deling.

 • 02.03.12

  Oddersjå tidlig i mars: Lars Erik sesongdebuterte på trad og gikk "Farvel Karlsen" grad 7, mens Nils Rune måtte ta et heng på den ultraklassiske 8- ruta til høyre på veggen.

 • Vinterferien 2012

  Fontainbleau: Herman gikk Le lot de Boudins 7c på Isatis, pluss en drøss 7a, 7a+ og en 7b (Crazy Hore).

  Sjekk 8a.nu

  Bilder: Fotos på Flickr av Lars Verket

 • 15.02.12

  Kris og Christian tok seg opp Skraastaddiederet i yr glede over litt kulde og is på Sørlandskysten, men det var tidvis dårlig is og relativt vanskelig å sikre tredje taulengde uten isskruer. Respekt!

CKK er medlem av "Grasrotandelen"   Nå kan du som spiller hos Norsk Tipping velge at CKK skal motta inntil fem prosent av det beløpet du spiller for.
Les mer..
(C) Christianssand Klatreklubb   |   Org.nr. 989 577 611
Grafisk profil og design forside: Torunn Øvland   |    Web powered by Umbraco   |    Webmaster: Siw Ørnhaug