Aquarama

Les all info om klubbklatring!

Vil DU ha eget adgangskort?
Les om nye treningstider og vilkår for personlig adgangskort
Klikk på AQ-logoen!
Login   Login vakt   Login kurs

SENT'N DONE

Vi ønsker å gjenspeile klubbmedlemmenes aktivitets- og prestasjonsnivå. Meld inn bestigninger av alle slag, harde eller myke grader, på blikk eller etter utallige forsøk, borreboltede eller naturlige ruter, lokale felt eller det fjerneste utland. Her er det plass for både persing og komfortklatring.

Send også inn bilder som fortjener plass på denne siden - bruk samme lenke som innmelding av  bestigninger!

2016

 • 30.10.16

  Kistiansand: 
  Eirin Breie gikk Rigor Mortis 8/8+ på Sykhusveggen i dag. Ny pers!! Team Elite gratulerer :-)

   

  Kalymnos:
  Endelig! Lars Verket med onsight 6a, til og med 2 ruter: Hero of the day, 28m rute med note (4 stjerner) og Kraftreaktor, begge på Arginonta Skyline - Ovoland. 

 • 29.10.16

  Kalymnos:  Ingunn onsighted Titis Blues (6b+) på hovedveggen på Geriakos i dag!

   

 • 28.07.16

  Gabriel 5 år fulgte pappa Adam og onkel 8 tau-lengder opp På sparket, og siste 3 taulengder på Auch nicht schlecht, til toppen av Nomelandsfjellet i Valle. 11 tau lengder i total og rappell ned i mørke. Gabriel var så gira på å kommer til topps at vi fikk ikke lov å snu!

 • 12., 15. og 20. juli 16 Thailand

  Tom K melder:

  Ragnhild har gått sin første rute på redpoint og fikk satt 'Cash flow', 4 i second go på 'One-two-three wall'. Hun har også fått gått den 27 meter høye 'Make a way', 6+ (One-two-three wall) og 'long doo', 5 (Escher wall) på topptau.

  Ellers har det blitt mest 5'ere på far gitt, men fikk trøstet meg med en tur opp 'Tough trip through paradise', 7+/8- på Phra-nang veggen.

 • 13.07.16

  Ola R satte ny pers da han gikk Bona Bad (7+/8-) på Paradis.

 • 18.05.16

  Adam gikk Zulu (8-) på Asylet i kveld. Det tok 20 minutter. Lang rute. Imponerende!

 • 16.05.16

  Herman varmet opp til 17.mai med en FA av Kristiansands hardeste bulder til nå:

  East Side, 8A, på Odderøya, New School. Nye, fete buldre blir (gjen)oppdaget på østsiden av Odderøya denne våren.

 • 12.05.16

  Øistein og Ola gikk Tyrion på Hægefjell. 12 taulengder, 500 klatremeter og grad 7 på den hardeste lengden. 

 • 05.05.16

  Øistein, Sander og Ola dro frem bissa og gikk E. coli (7+) på Sykehusveggen. God stemning, mye jubel og slitte fingre. 

 • 12.03.16

  Anne Kari, Siw og Sigrunn sneia innom Rjukan og brukte hele lørdag på å gå Bølgen, en flott WI3 som holdt graden godt og vel. 4 1/2 taulengder og 3 fulle rapeller ned igjen. Isen holder fortsatt på Rjukan!

 • 20.02.16

  Anne Kari og Sigrunn var ute og gikk Hedderviksfossen WI3. Isen sang vel litt på siste vers og var litt råtten, så på det midterste partiet ble det satt 6 skruer, og første og siste taulengde brukte de stegjern og økser som sikringer...


 • 13 - 14.02.16

  Anne Kari og Bill møttes igjen på Rjukan og fikk 2 dager til:
  Lørdag gikk de Svaddefossen WI4, 3 tl.
  Søndag gikk de Tjønnstadbergfossen WI4, 4 tl.

 • 06 - 09.02.16

  Siw, Anne Kari og Bill møttes på Rjukan til isklatring fra første helg i februar. Lørdag ble oppvarmingsdag.
  Søndag klatret de Sabotørfossen WI5, 3 tl. Kliss våt men underholdende.
  Mandag klatret de Trappfoss WI4, 4 tl. Det var ganske luftig og vedvarende på de to øverste taulengdene med 4 flotte rappeller på isankre. 
  Tirsdag gikk de Rjukanfossen WI4, 3 tl. Den var ikke helt i form så bestigningen gikk uvanlig greit. Anmarsj og retur i dyp nysnø. 

 • 06.02.16

  De tre musketerer, aka Øistein, Thor Inge og Jan Egil, var på Rjukan forrige helg og begikk en trippel på en og samme dag: 
  Trappfoss WI4 (4 tl), Nye Vemorksfoss WI5 (4 tl) og Sabotørfossen WI5 (3 tl). Om ikke alle WI5'erne var helt i form så var tydeligvis disse gutta det! Selvsagt litt blod og rappell i mørke på kjøpet.

 • 21.01.16

  Nils Rune Birkeland og John Amund Lund fikk seg et iskaldt eventyr på Skraastad i dag, og besteg en skikkelig alpin vegg i 5 taulengder av svært varierende kvalitet, fra WI3 til BBL4+!  Les historien også!

 • 10.12 - 08.01.16 Thailand

  Mellom en hel del bading og flotte sandslott på famileferie til Thailand fikk Adam også gått Tidal wave and Baby gorilla begge 7c, og flashet Cafe Andeman 7b på ton sai overhang. Han gikk også en del 7b+ inkludert Melting på øya Lao Liang, som var den beste ruta på ferien. 

  Når han blir spurt om han fikk klatret noe nøler han litt, men fruen synes han fikk til å klatre riktig så mye tatt i betraktning at han hadde en delvis skadet finger (hipp hurra for voltaren) og tross alt var på familietur ;-). Gabriel (4år) ble også riktig så trygg i tauet, endelig. Klatret, runset og fikk appelert flere ganger fra ei flott grotte. Nå er vi bitt av Thailandbasillen, og neste gang håper vi flere barnefamillier blir med.

CKK er medlem av "Grasrotandelen"   Nå kan du som spiller hos Norsk Tipping velge at CKK skal motta inntil fem prosent av det beløpet du spiller for.
Les mer..
(C) Christianssand Klatreklubb   |   Org.nr. 989 577 611
Grafisk profil og design forside: Torunn Øvland   |    Web powered by Umbraco   |    Webmaster: Siw Ørnhaug